mandag den 27. juni 2011

Farvel Danmark

Jeg tror desværre ikke jeg når at skrive på min blog i morgen tidlig, da jeg allerede tager fra Holbæk klokken 09:30 og skal nå at tjekke min kuffert igennem og pakke resten af håndbagagen, så jeg tager afsked nu - Farvel Danmark..

P.S. I Love You

http://www.youtube.com/watch?v=weJDptG_rrM&feature=related

Aldrig er der lavet en film der har rørt mig så meget! Jeg elsker den. Tænk over hvad der sker og hvad meningen med denne film er..
Nyd hvert sekund med den/dem du elsker.

Smart skal det være!


Er hovede beklædning mig?
Jeg har haft et lille tørklæde om hovede idag for at gøre mig selv og mit look mere interessant og hold dog kæft hvor folk de glor! Jeg ved ikke om det er fordi jeg ligner en syg abe med det på, men jeg syntes nu det klæder mig fint, især hvis det skulle ske man havde en dårlig hår dag, er det jo altid nemt at smide håret op i en knold og et lille tørklæde som pandebånd.... Smart skal det være!
Som tiden løber af sted, går det mere og mere op for mig hvor længe jeg egentlig skal være væk fra Danmark, mine dejlige veninder, familie og en sød en.  
JEG KOMMER TIL AT SAVNE JER!!!


Den strand jeg ligger på om 48 timer! Kan jeg holde til det? Ja, det tror jeg vidst nok godt lige jeg kan!

søndag den 26. juni 2011

Godmorgen Danmark!

Så er klokken 8:00 i Danmark og det er på tide at stå op, da jeg har sovet længe. I andre vil tro jeg er små skør, men nej, jeg er bare A menneske helt ud til fingerspidserne! I dag kan kun blive en god dag, da jeg vågnede klokken 8:00 fra 10 minutter siden nu, vågnede jeg i den dejligste solstråle ligesom når man er på ferie.. For resten rejser jeg til Thailand i morgen, og det ser jeg frem til! Så dagen i dag vil gå med - at pakke færdig og tjekke om jeg mangler noget, få veninder på besøg, så vi kan sige ordenligt farvel og arbejde. Men godmorgen Danmark!  Ha’ en god dag og nyd det skønne vejr! (-:


ego, ego, ego, ego og hvad så?

http://www.youtube.com/watch?v=hbnPkK76Ask

Jeg kan ikke fortælle ham det - han ved det allerede..

jeg ved ikke hvad fanden der sker! Jeg er faldet for en skide københavner. Hvem skulle tro jeg skulle det? Det plejer ikke ligne mig, han er ikke min type og ikke specielt høj, men afligevele røg han bare direkte ind i hjertet. Jeg kan ikke fortælle ham det - for han ved det allerede...