søndag den 21. august 2011

 Mig og mine følser = Lort!
- Hvorfor vil jeg altid ha' det, som jeg ikke kan få )-:
Hmm..

ja, vi er meget seje!





Jhon og Jhonny

hej(-:
Jeg er blevet klippet. Store sager!

Når godt ikke er godt nok..

Jeg ville ønske vi ikke havde gjord det, ved godt det var min egen fejl.Jeg ville ønske jeg ikke tog det sidste skridt med dig, nu kan vi aldrig blive venner igen! Jeg skulle ha' sagt nej, men prøv at se på dig selv, hvordan skulle det være muligt og lige til dig. Du er jo perfekt i mine øjne. Jeg savner dig mere end noget andet! Jeg vil intet andet end - Jeg vil ha dig for mig selv!! )-:

lørdag den 13. august 2011

Frisk frugt og chokolade!

Frisk frugt og chokolade er det bedste!

Jordbær + Ananas + Chokolade = Mmmm..





Freja mus.

Igår var Freja og jeg i byen, gi den gas tøs! Når men efter tog vi hjem til mig og sov og hyggede med en klam kebab haha! Da vi endelig fik stået op kørte vi ned for at se drengene spille fodbold, nøøj en kamp (-; Tak for en dejlig dag freja mus, du er skøn, men skør <3


26 September 2011

http://www.tivoli.dk/composite-5920.htm?id=79D2861149234277C125781B0045C9C8

The Voice 2011 bliver for fedt!

Billeder.

For mig er noget af det vigste på en blog billeder. Derfor er der aldrig specielt meget tekst. For syntes billederne siger så mange ting i forvejen.

"Et billede kan sige mere end 10000 ord" (-:

Mundlam..

Jeg sidder her hjemme og pludselig er der en der skriver og spørg om han må ansøge, vildt venlig person. Når han spørg så lige om han må ringe, tænker hmm måske kender jeg ham ellers havde vi mødtes før, men nej. han ringede egentlig bare for at høre hvordan min dag var gået - What! Har sku aldrig prøvet en der har spurgt så meget indtil hvordan jeg har det og hvordan min dag har været når men som om det ikke var nok spørg han pludselig om han ikke må synge jeg siger "jo, det må du da godt"? pludselig synger han den skønneste kærligheds sang af hans egne, hans stemme var fantastisk! Følte sku sangen den var til mig, alt stod pludselig stille og blev helt væk! Jeg er helt mundlam!

Men...

Jeg er ikke så lykkelig lige nu, ham jeg elskede er væk nu, ved ikke lige hvad jeg skal gøre af mig selv, hmm.. Du var så anderledes og afligevele lige noget for mig, men tak for det der var, du er fantastisk Mathias! Og det vil jeg altid syntes.

Håber der en dag kommer et "Men"..

Bon Bon land (-:

Kaldet blev til Bon bon land med min fantastiske veninde Patricia, og hold kæft hvor var det en skøn dag!








Vild dag, tak for det skønne pige!

i kbh

Har lavet en masse sjov og ballade siden i hørte fra mig sidst, så begynder bare et sted - kbh tur med min dejlige veninde Patricia <3





Patricia jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig, du har en helt speciel plads. Jeg elsker dig, møøøøs!

1 E

Har fået den bedste klasse nogensinde 25 og 3 piger, girls power!!!

lørdag den 6. august 2011

Sometimes it feels like, I lose my breath.

Minder mig om dig.
Bringer tårene frem, troede aldrig jeg skulle komme til at føle det, som jeg føler nu.

Someone like you.

Du vendte tilbage, og det gjorde mig lykkelig. Du er anderledes som jeg har sagt fra første dag af, men det er utroligt hvad du kan bringe frem i mig, både det aller bedste og det aller værste. Ved ikke om vi bare skal lade det køre ud hvor det nu end vil ende eller om vi bare skal holde os som venner, bare en svær beslutning når jeg har de har føelser for dig som jeg nu har.
Du er endnu engang ikke til at finde ud af, den ene gang lyder det som om jeg betyder en verden for dig og andre er jeg bare en tilfældig pige, hmm... Det kan sku godt gøre ondt.

Jeg vil gi' dig alt hvad jeg har for jeg kan hverken give dig mere eller mindre..

Stille og rolig, stille og rolig.

Alting er stille og roligt, men afligevele ikke. Det er som om der er noget der rumstere indeni og bare vil ud. Kan ikke finde ud af om det er glæde eller vrede? Må tiden vise. Hmm...

mandag den 1. august 2011

1 August.

Det er starten på en ny månede og et nyt liv idag. Idag er der 10 dage til jeg skal starte på Stenhus Gymnasie, mit nye liv startede med at jeg stod op og spise morgenmad, løb mig en tur hvorefter jeg tog mig et velfortjent bad, jeg gjorde mig parat til at tage på job, med musik i baggrunden. Efter job cyklede jeg hjem og lagde mig i solstolen for at få dagens sidste sol pludselig kom min dejlige veninde så vi fik snakket lidt, efter lidt snakkeri var der mad efter maden cyklede vi til hende og efter det tog hun med ned og så mig træne, efter træning cyklede vi på tanken og spise is Mmm!
Og nu sidder jeg her hjemme og har en rigtig god fornemmelse i maven, det var min dag!