søndag den 31. juli 2011

3 veninder.

Jeg har 3 veninder, de 3 veninder kan jeg ikke leve uden! Jeg elsker jer Emilie, Lara og Patricia. Er ked af det ikke er gået op for mig noget før, hvor meget i virkelig betyder for mig, men håber virkelig jeg kan vise jer det noget mere i vores fremtid!

lørdag den 30. juli 2011

Hug på en?

Hmm...

Tilbragte en skøn dag, med en skøn pige.

Igår kom min skønne veninde Patricia endelig hjem, efter en uges ferie. Hold kæft hvor havde jeg dog savnet den pige! Efter 2 dage tænkte jeg bare, nu må hun da snart være hjemme igen... Så har bare ventet og ventet og ventet og ventet på hun kom hjem, og hvor var det bare skønt at se hende og tilbringe noget tid med hende idag. Udover en shopping tur der hurtigt blev dyr og lidt for mange jordbær med chokolade, men hvad fanden man skal vel ha' lov til at fejre at hun kom hjem (-:

torsdag den 28. juli 2011

4 timer, men der venter sig 7 imorgen!

Endelig hjemme efter 4 timers arbejde i Super bedst, gaaab! Det føltes som om jeg havde været afsted en halv dag.. Og nu venter der sig 7 timer imorgen! Arrg! Vil lave mig en smoothie og se om aften ikke bliver lidt bedre af det (-:

Oreo!

Oreo, oreo, oreo!
Jeg elsker den kiks, den mand/kvinde der har skabt denne fantastiske kiks, burde være berømt!
Mmmm!

 

Ray Ban!

Mit nye fantastiske køb 2 par Ran Ban! (-:

 


tirsdag den 26. juli 2011

Born This Way.

Jeg kalder denne "billede samling " "Born This Way" fordi jeg blev inspireret af Lady Gaga og hendes musik video.



"My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

There's nothin' wrong with lovin' who you are
She said, 'cause He made you perfect, babe
So hold your head up, girl and you you'll go far
Listen to me when I say

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way"








Du gør mig glad! Du får mig til at smile!

Jeg har været så glad de sidste par dage, kan næsten ikke få armene ned. Har endelig fundet en der vil nøjagtig det samme som jeg, selvom vi har kendt hinanden i et længere stykke tid, er jeg ikke blevet mindre gladere for ham af den grund. Har bare først opdaget nu at det er ham der kan få det smil frem, som ingen andre kan... Og jeg nyder hvert sekund jeg har det smil på læben!

arbejd, arbejd, arbejd!

Idag var jeg på arbejde næsten 5 timer! Det er første gange jeg har været på rigtig arbejde i 2 måneder og gaal det var kedeligt :( Øvøvøvøvøvøv! Håber bare på jeg snart bliver ringet op af Matas!


Sådan ser man ud efter 5 timers job. Træt og smadret!

mandag den 25. juli 2011

Kunne godt bruge en lille drink, NU!


+

+

+


= Champangebrus, i like. Skååål!

Guerlain









Guerlain er et fransk dyrt mærke, men tøser det er værd! Det er det lækreste mærke nogenside! Det er bare til at se på designet! I Loooove Guerlain!

Min baby, jeg elsker min Mulberry taske over alt på denne jord.
Nogen gange kommer jeg til at elske sådan en ting som det var et menneske, for hun bliver passet og plejet som jeg ved ikke hvad (-:

En?

"En der ude for mig?"
Ring, skrig, kald, sms eller evt. bank på? (-:

Syntes virkelig min seng føles tom i weekenderne og hold kæft hvor jeg dog bare savner at vågne op i armene på en sød dreng!
.. Jeg indså virkelig hvor meget jeg savnede at ha' en idag, da man så de søde kæreste par holde i hånden og kys hinanden. Jeg blev helt varm indeni og kunne ikke lade være med andet end at smile, årh bare det var mig!

Men hvad har jeg så behov for ?

Er lige kommet hjem efter at ha' været nede i Holbæk by og ligge ansøgning hos Matas. Efter min ansøgning var lagt tænkte jeg at jeg ville gå mig en tur og se om der var noget spændene. Men jeg nåede aldrig ind i en butik for jeg havde ikke lyst!!!
Og nu tænker jeg -"Kære Mai, hvad sker der lige for det?! Du plejer storme hver en butik og finde mindest 2 ting at tage med hjem"
Men det gjorde jeg ikke idag, normalt har jeg behov for at købe tøj, makeup, smykker et eller andet, men jeg har bare ikke lyst, mangler intet og det er det der er galt! Jeg har alt hvad jeg kunne ønske mig her på mit værelse! (udover en ipad)  Det virker lidt ekstremt at sige sådan, men shopping glade Mai har ikke behov for at shoppe, wow! Men det er ikke det eneste. Jeg har hellere ikke lyst til mad for tiden føler ikke trang til det, normalt ønsker jeg at gå ud at spise lækker mad med mine veninder, men nej har ikke sult.. Det gør mig lidt forvirret at de ting jeg plejer at elske bare ikke er det samme lige nu! Men hvad har jeg så behov for?

søndag den 24. juli 2011

Start:
"Elsker når vi er nøgne, elsker dig endnu mere når du glemmer de løgne, elsker dig når du fortæller mig at du ikke vil ha' andre end mig. Får en træng til at mærke dig, du tager min hånd -" kommer tættere på mig, for du er den der kan forstå, det er det eneste jeg tænder på."

Slut:
"Elsker når vi er nøgne, elsker dig endnu mere når du fortæller løgne, elsker når du siger du hader mig, så kan jeg vise dig jeg også hader dig. Du fik en træng til at slå mig, men din kærlighed gjorde du ikke kunne nå mig. Men du var den der kunne forstå, det er det eneste jeg tænder på."


A.E.P. starten er 5 år siden og slutningen er 2 år siden nu, du vil aldrig blive glemt, du var alt andet end alle de andre.

lørdag den 23. juli 2011

Indtil videre har jeg det bare sjovt, okay?(-:

I dag slog det mig – Mai Nymand Møller har du overhovedet behov for en kæreste lige nu? Og tror faktisk jeg blev enig om at jeg ikke havde, jeg klare mig jo fint alene. Selvom det godt kan være lidt ensomt i sengen, i weekenderne, men sådan er det jo, men det er jo også mærkeligt ikke at ha’ den søde morgen besked eller Godnat beskeden eller en at forkæle eller en at blive forkælet af. Så måske har jeg behov, kan sku ikke finde ud af det! Indtil videre har jeg det bare sjovt okay? (-:  

torsdag den 21. juli 2011

Jeg vil rejse igen!

Jeg sidder og tænker tilbage på alle mine dejlige sommerferier.
Hvor savner jeg dog bare at komme hjem fra en ferie i udlandet og så komme hjem til DK hvor vejret er lækkert og man bare kan sole sig, det har der bare ikke været plads til denne sommer, og når man endelig har tid regner det - Lort! Jeg vil rejse igen!

lørdag den 16. juli 2011

Godnat

Så har jeg lagt mig selv i seng med en lidt for høj tempratur og kvalme, det er ærgeligt når man har en dejlig dag foran sig imorgen, så jeg har bare at blive rask! Men et godnat og møs til alle de dejlige mennesker jeg kender. Tror jeg vil falde i søvn til Chris Brown - Glow in the dark <3  minder mig om fantastiske dig!

Medina har gjordt det endnu engang.


den smukkeste tekst jeg har hørt længe!

alting er for perfekt.

Er lige landet her hjemme, jeg er lykkeligere end jeg nogensinde har været. Har lige været nede at se Benjamin, han er min barndomsven, har altid brugt utrolig meget tid på og med ham, men eftersom jeg for 2 år siden fik kæreste på nægtede han mig i at se ham, så da vi i dag skrev sammen om hvad vi lavede osv. Kom vi pludselig på at ses og det er jeg glad for, jeg havde sku savnet ham!  Alting har bare været så meget lettere for mig efter jeg blev single for 3 måneder siden. Jeg har fået alle mine dejlige veninder og venner tilbage og kan tillade mig alt uden at skulle spørge først, selvom det nu trækker lidt i mig at jeg har fundet en fyr jeg er utrolig glad for, ved jo godt det er lidt tidligt at finde en ny, men pludselig var han der og nu kan jeg bare ikke lade ham gå, han er anderledes end alle andre, han ligner ikke nogen af dem eller er som dem, han er sig selv og ingen anden. Ja, han er bare sød og dejlig, det er han squ.

torsdag den 14. juli 2011

Dejligt at være hjemme igen!

Endelig tilbage i Dk igen. Det er skøøøøøønt, gaaal hvor har jeg savnet alle de dejlige mennesker og ja bare Danmark.
Har tænkt meget på min lille rejse i Thailand hvad jeg syntes der er smukkest ved Danmark og tror jeg kom frem til det var Hovedebanegården i KBH, der er så mange mennesker, så mange forskellige mennesker ikke nogen af os er ens, selvom vi er af samme rase, det er smukt i mine øjne!