tirsdag den 25. oktober 2011

Ferie slut


Så er ferien slut og det er skolen der gælder igen, syntes nu ferien godt kunne være lidt længere!
Nu må jeg også snart tage mig sammen med det træning og kur, har simpelhent bare ikke ku' overskue det på det sidste da jeg har haft så travlt med skolen, men nu skal det altså være(fra imorgen)! (-:

fredag den 21. oktober 2011

Solarie!

Er så træt af at være "bleg" óg prøve alt muligt fis som selvbruner, den eneste vej frem er jo Solarie forhelvede!



Ankerstjerne!













Ankerstjerne e jo genial!! Hold da helt kæft nogen hits han har lavet, høre virkelig intet andet for tiden. Hør sangene og lyt til hans tekster, virkelig!

Vovse!

Idag var jeg i København og så den sødste hvalp en fransk bulldog som jeg også selv har, det er utrolig søde!

Min vovse på snart 5 år (-:
ejer som hund - hund som ejer, haha!


Den lille søde hundehvalp, jeg vil ha' ny baby vovse! (-:


lørdag den 8. oktober 2011

Godmorgen!

Godmorgen folkens, idag skal blive en god dag. Har ikke rigtig nogen planer udover en af mine venner måske kommer forbi. Tror bare jeg vil nyde denne dag med at ordne negle, gør rent osv. bruge masser tid på mig selv, det har jeg brug for pt. ..
I må ha' en fantastisk Søndag! (-;

Ferie

Igår før jeg gik i seng, følte jeg bare at jeg havde brug for ferie. Brug for slappe af og at mine dage ikke er ens ligesom nu "står op, går i bad, i skole, på arbejde, hjem, spiser eftensmad, ud at gå med min hund, lave lektier, i seng igen".. Men heldigvis er der ferie her om 1 uge, så det er skøønt!!

- Men da mine forældre vækkede mig imorges på en drillende måde, forstod jeg ikke lige hvad der var galt?? Men den gode nyhed var at vi rejser til Thailand igen, i sommerferien 2012. WEEEEE!!!

Her er lidt billeder fra turen til Thailand 2011. Det var en uforglemlig tur!





Fandt lige nogen flere billeder fra Rave igår!









Min egen...

Det er mærkeligt jeg tænker over det her, men lige pt. Køre alle mine tanker rundt i hoved på mig, og dette er det der gør ”mest ondt” lige nu..
Jeg har altid været min egen, især i de små klasser. Da jeg ikke gik i det samme tøj som de andre og havde andre interesser..
Men med årene er jeg begyndt at ligne de andre mere og mere, men alligevel vil jeg altid prøve at skælde mig ud fra ”flokken” på en eller anden måde.
Men lige nu syntes jeg det er svært at være blandt fremmede, da jeg ikke rigtig ved hvem jeg vil være, selvom folk vil sige jeg helt klart skulle være den ”søde Mai” som jeg har været langtid nu, men til tider savner jeg virkelig også bare at bruge tid på mig selv og opføre mig åndsvagt som den ”gamle Mai”..

Jeg tror jeg er blevet for voksen med tiden, da jeg har oplevet en masse ting i mit liv, som jeg måske ikke skulle ha’ oplevet.  Men lige nu ønsker jeg virkelig bare at være ”ung” ligesom de fleste andre, så vil jeg nok også kunne forstå andre mennesker på min egen alder, for det har jeg meget svært ved til tider..
Tror det bliver svært at lave om på, men vil prøve da jeg savner det gamle jeg.

TØJ!

Jeg har en masse tøj jeg aldrig bruger, derfor har jeg besluttet mig for at sælge det.. I Kan endten give en kommentar på min blog med en pris, ellers kan i sende mig en besked på facebook - Mai Nymand Møller da det er nemmere at kommunikere der over. Billederne vil jeg endten tag idag eller imorgen! Knus (-:

Rave!

Var til fest i nat som endte lidt vildt.. Her er få billeder af mit outfit (-;



Når ens hjerte, er hjenen bag.

lørdag den 1. oktober 2011

Hvis du går..


Det eneste jeg ved, er at det eksploderer nu. Selv med den mindste gnist, min kind den lyser stadig rødt, der hvor du ramte mig sidst. Det gør ondt at jeg har glemt lyden af din stemme når du sagde ”du elskede mig”. Troede aldrig jeg ville høre mig selv sige det her, men baby det må stop! Det bliver sidste gang du ser mig, hvis du går igen, baby det bliver sidste gang du rør mig, hvis du går igen. Jeg tænker på om det er slut nu, for jeg kan ikke mere nu, jeg er færdig med at tilgive dig, det er sidste gang du så mig hvis du går igen!
Vi har haft det bad, vi har haft det cool, vi har haft det hele, men hvad har vi nu? Et skænderi vi ender i fordi vi er blevet hinandens enemies. Barke Teller der bliver blusset op, ikke fordi de er vigtige, vi har bare fået nok. Smækkede døre, ord ud af munden som man har mistet fornuften. Jeg siger mange ting jeg ikke mener, siger ting der kan skabe problemer og gør ting som jeg ikke burde gøre, men alligevel skal du vide hvis du går ud af døren er vi færdige for evigt og altid! Denne her gang fortæller jeg sandheden, tro på mig for første gang, det her bliver sidste gang! Det bliver sidste gang du ser mig hvis du går igen, baby det bliver sidste gang du rør mig hvis du går igen, det bliver sidste gang du ser mig hvis du går igen. Jeg tænker på om det er slut nu, for jeg kan ikke mere nu, jeg er færdig med at tilgive dig, det bliver sidste gang du så mig hvis du går igen.
Baby? Du skal vide hvis du går, er det slut nu, jeg vil forstå hvis du går, er det slut nu?  

Manglede lidt skam i livet.

Mig uden dig - Dig uden mig.