lørdag den 24. september 2011

Medina's bog

Jeg er i gang med at læse Medinas bog, og den er utrolig god, den kommer godt omkring hvem hun er som person, hvordan hun har det med at være kendt osv. Den kan kun anbefales! Er ellers ikke typen der læser, men den her bog er altså bare klasse!

dagens outfit.

Top - Monkey
Jeans - Gina Tricot









Joey drengen!

Jeg tror at jeg har en lille gemt flamme for Joey moe, han er nuuuser! Nam!
Især i toppen af poppen og han har da bare lavet nogen fantastiske nye hits!

fredag den 23. september 2011

"Jeg elsker mit liv. Jeg har aldrig elsket at leve mere end nu! ..
Og en dag, når jeg er parat, skal jeg nok nå den kærlighed jeg vil ha' "

Make-up.

Jeg elsker at ligge make-up! Og derfor tror jeg at min kære blog ikke kun kommer til at handle om mit liv og jeg, men også min interesse make-up, så jer læsere kan se hvad jeg også godt kan lide at bruge min tid på. Hvis i vil se nogen bestemt forrm for makeup foreksempel smokey eyes så vil jeg ligge det ind og vise jer hvordan jeg ville ligge den, i kan ligge en kommentar til dette opslag hvis i gider og så vil jeg så småt begynde! 

tyrkiet

Sad lige og tjekkede nogen gamle ferie billeder ud fra når min søster og jeg har boet på værelse sammen, og har fjollet og hygget os.






Billederne jeg har tilbage er lidt af ældre dato da jeg desværre ikke kunne trække alle mine billeder ud af den gamle computer som gik i stykker, og dem fra sommeren 2010 var sammen med min eks i tyrkiet. og denne sommer gik til Thailand med familien som jeg også skal til sommer det er vildt lukus der nede og glæder mig så meget til at komme der ned igen. Ps ligger snart flere billeder ind fra turen i Thailand (-:

4 år siden.

Fandt lige et billede, hold kæft hvor er det sjovt at se hvad der kan ske på 4 år.

Mig for 4 år siden..
Hahaha!




weekend!

Efter en travl uge, er det dejligt at det er weekend! Også selvom der ikke skal ske noget denne weekendt andet end afslapning og så skal jeg have besøg af en ven imorgen, men skal også til min dejlige kusines fødselsdag! (:

Medina!


3 af Medinas nye numre, mine 3 ynglings numre.

torsdag den 22. september 2011

Mit liv og Jeg. - 2 facader, 2 sider.

Hvorfor er det lige min blog har ”undernavnet” Mit liv og Jeg?
Grunden til at jeg har valgt det ”navn” udover Wordsbymai er at jeg føler lidt jeg lever 2 liv. Det ene liv er når jeg er ude blandt andre mennesker det er det jeg vil kalde ”mit liv” og det andet liv er når jeg bare er alene eller kan være mig selv, når jeg ikke har nogen maske på der er det jeg kalder det for ”Jeg” for der er jeg bare mig selv og ingen andre.

Liv 1 – ”Mit liv”
”Mit liv” forgår når jeg er i skole, på arbejde, blandt fremmede mennesker. Jeg er en anden person og ligger enden en meget sød facade på eller en meget hård facade på, kommer selvfølgelig an på hvem man omgås med, jeg føler aldrig jeg kan være mig selv når jeg er blandt fremmede, og når folk er for tæt på fysisk, går jeg helt i baglås, tror faktisk i bund og grund jeg er lidt bange for fremmede mennesker?  

Liv 2 – ”Jeg”    
”Jeg” livet forgår når jeg er alene eller sammen med en nær veninde eller familie selvfølgelig. Der kan jeg være mig selv og fjerne facaden/facaderne, for de vil altid acceptere mig for den jeg er, i forhold til så mange andre. Men har faktisk mistet ret mange bekendte ”veninder”, når jeg først har fjernet facaden, for så har jeg ikke været så interessant, som de har gået og troet. Men det er jo ikke mit problem, det er deres. Jeg har svært ved at få mennesker for tæt på, er bange for de forsvinder(tror jeg). Men mit” Jeg” liv forgår for det meste her hjemme, og det er det jeg elsker allermest. Men føler bare ikke, at jeg kan være det blandt fremmede og måske er det også godt nok at folk ikke kan læse en første gang de møder en, hmm…

-          Jeg skriver ikke det her fordi jeg ikke kan lide mit liv, jeg elsker mit liv! Jeg siger bare at jeg har 2 forskellige måder at leve på, og det har jeg det fint med. Tror også du selv oplever det til tider?

2 facader, 2 sider..

home sweet home.

Endelig hjemme efter en lang dag, der er gået med skole og morfar som blev 70 år. Hurra, hurra, Tillykke igen igen igen (-:

lørdag den 17. september 2011

træt.

I dag er jeg træt! Ikke kun træt, som i at jeg ikke har sovet i nat, men træt i som jeg er træt af det hele! Jeg syntes alting er for ens formet.
Mandag, tirsdag, onsdag arbejde. Torsdag, fredag fri og lørdag, søndag arbejde igen.. Det er blevet for meget! Derfor har jeg sagt op, men selvom jeg ar sagt op glæder det først til sommer, fedt..   

fredag den 16. september 2011

Tror snart sengen kalder, skal tidligt op på arbejde imorgen, øv! Gider sku ikke... Hader arbejdes weekender, denne weekend er det endda både lørdag og søndag, jamen tak fordi i er så søde at skulle ødelægge hele min weekend og ikke bare den halve! Har simpelhent så travlt for tiden, kan næsten ikke mærke hvornår det er weekend og hvornår det er hverdag, kender du det?

Næste uge er min uge fyldt op med job, skole og aftaler, undtaget fredag og søndag. Tror snart jeg spørg tøserne om vi ikke skal leje et sommerhus nogen dage og bare lave tøsehygge, selvom jeg ser de fleste af mine piger hver dag, savner jeg at bruge min fritid på og dem. Ved heller ikke hvordan jeg skal få mine lektier, trænings-program til at passe ind, men det bliver jeg nødtil. Bliver nødtil at se mig selv og min uddannelse som det vigtigste og så må det andet vente..  

Efter Mathias er jeg jo også begyndt at snakke lidt med en ny dreng, han virker rigtig sød, men jeg har bare ingen tid lige nu, så vil prøve at forbedre mig og finde en tid til ham i løbet af næste uge, så vi kan lære hinanden bedre at kende? Måske skulle jeg sige vi kunne tag en tur ind i Tivoli? Hmmm..
Det er faktisk lidt mærkeligt for vi begyndte bare at snakke sammen til en fest og så skrev vi lidt på face dagen efter og udvækslede nummere senere og nu snakker vi sammen dagligt, det er meget dejligt. Vi er bare meget forskellige, men måske er det også meget godt at snak med ham for han er typen der bare nyder livet og tager tingene som de kommer. Det minder mig jo om jeg lige skal tag en slapper fra mine ting og bare prøve at leve i nu'et, jeg prøver, men jeg kan lige så godt glemme det, jeg bliver nød til at planlægge min uge så jeg er helt sikker på jeg ikke glemmer noget!

Disse to sange syntes jeg er meget rørende og meget dybe! Syntes virkelig de skal høres. Tror også mange af os kan sætte os ind i hvad han mener med hans tekster, især disse 2 da de handler om kærlighed, som mange af os, selv har oplevet.

L.O.C


L.O.C !
Han er min guuud! Namnamnam... Han skulle spille inde i tivoli idag og jeg er der ikke engang, men han kommer til Holbæk imorgen, så regner med at jeg skal se ham imorgen på Harlekin!

Mange siger - "Hvorfor fanden syntes du L.O.C er lækker?!"
 Og jeg tænker utrolig meget over det, jeg tror bare jeg faldt lidt i svime over ham for første gang for ca. 5 år siden til grønkoncert, hvor jeg stod på scene med ham, det var for vildt! Han er bare så nede på jorden, sødt smil og pisse fræk og se på maan, glo lige! Ej, men det jeg tror der gør ham til min drømmemand er nok også at han ikke er perfekt, som mange andre kendte. Så han er pefekt i mine øjne fordi han ikke er perfekt i andres, forstår i det?

Kom lige i tanke om Mathias igen nu, aldrig har jeg set en dreng/ mand der ligner L.O.C så meget, ej i må undskylde jeg snakker/skriver så meget om Mathias, men han var lige mig! Han var bare lige hvad jeg følte jeg havde brug for og følte mig bare så meget hjemme når jeg kom ind til ham, smed tasken på gulvet så lå vi bare i sofaen og så tv hyggede tog nattøj på og bare rendte rundt i lejligheden og så så vi måske en fil og så gik vi i seng flere gange om dagen bare for at ligge at beundre hinanden, ikke for at sove og om natten vågnede vi ved at vi bare lå og så på hinanden, ikke så mange ord imellem os for jeg vidste allerede hvad han ville sige og hvad han følte, men selv det bedste i verden kan blive til det væreste, skulle aldrig ha' holdt fat i ham på den måde som jeg gjorde, det indser jeg jo først nu hvor jeg savner ham og nub han er væk! Jeg savner når vi blev uvenner og måske ikke havde snakket sammen en hel uge! Han ringede mig op lørdag nat når han havde været i byen, og var på vej hjem og fortalte han savnede mig mere end noget andet og hvor meget jeg betød for ham! Har aldrig været i tvivl om hvad han følte, overhovede! Men nogen gange kan der godt blive for langt til hianden når man er så gammel som ham, kan jo ikke flytte ind til ham nu, jeg er 17 år forhelvede! Skal nyde mit liv. Han er 23 og en voksen mand, han skal både snart ha villa, vovse, volvo og børn. Og det er jeg bare langt fra parat til, færdig! Måske mødes vi når vi engang bliver ældre, hvem ved? ingen.. Men nu er det bedst uden ham, ikke Mai? Jo Mai.. Jeg tvinger mig selv til tanken, da vi ikke har kontakt til hinaden mere, men jeg længtes efter ham mere end nogen sinde.. Håber måske han vil ringe her i weekenden efter han har været i byen? Så kan jeg håber på det hele bliver godt igen. Men stadig der skal jo ikke være nogen, så hvorfor håber jeg? 
Hmm...  

Fra bådturen i Thailand, på vej ud til pipie ørene!

Jamie

Min gode ven Jamie har fødselsdag idag, wuuhuu Tillykke bassemand! Er sku ked af jeg ikke kunne være der, men må gøre det godt med en lille middag snart! By the way, ikke nok med han har fødselsdag idag, er hans sang også udkommet. Den hedder - for dig selv! Den er rigtig god! Køb den på itunes og hjælp ham, han kæmper virkelig for her det shiiit..

Joey Moe






 Ved godt billederne ikke er verdensklasse, så beklager. Men efter bilulykken ødelagde mit kamera, men så var jeg så heldig at få nogen af søsters billeder. Håber i er tilfredse, men vil da lige sige hej fik taget billed med ham og han gav mig en krammer. Mmmm Joey Moe <3

wuuhuu!

Idag blev bare min dag.
Endelig er der en del der er begyndt at læse min blog og tak til de søde mennesker der bruger deres tid på det! Men idag blev en stor dag, da jeg blev kontaktet af en dygtig fotograf ved navn Brian, som ønsker at få lov til at tage nogen billeder til mit blog design! Det er simpelhent for fed! Ihh glæder mig allerede. Så nu må min slankekur starte på mandag har vi aftalt, og så henne i December vil vi tage billederne. Ikke nok med at Brian er fotograf er han også personlig træner. Så håber han kan give mig nogen små gode råd til min mad og træning!

torsdag den 15. september 2011

Billeder og blog

Er ked af jeg ikke blogger så meget, som jeg skrev tidligere, men jeg vil prøve på at love jer der læser min blog at der vil komme flere índlæg og billeder! For hader selv en blog uden billeder det er det væreste i verden, og jeg har sådan et dejligt dyrt kamera, men jeg glemmer det hvergang jeg skal ud af døren, men jeg vil forbedre mig!

Ps. Hvis min slankur kommer i gng på mandag og virker vil jeg ligge den ud til jer for ved at der er mange piger der har det som mig og måske finder jeg en god og let løsning, hmm hvem ved?Ingen! Men ligger den ud hvis den virker (-:

Politik

Syntes det er svært. Mange mennesker, med mange forskellige holdningere og meningere. Men jeg ved hvor jeg står - Blå blok!

syg

Alle er syge for tiden og nu har det også ramt mig, ligger her med feber og er snottet. Ad! Gider det ikke nu, har slet ikke tid til det, har en laaang arbejdes-weekend foran mig! Øv, øv..

drømme - Mardit

I nat har jeg haft et maridt, forstår ikke hvad meningen er ved at drømme om dårlige ting. Det kan ødelægge ens dag! Og det betager ens tanker resten af dagen, kender du det? Når man bare har drømt noget dårligt og så bare tænker på det en hel dag fordi det var så forfærdeligt? Hmm  

Humlebæk-Ørestad

Var forresten også i Humlebæk og Ørestad her sidste torsdag, det var nu også meget hyggeligt. Især lige at hilse på Nicki inde i fields! (-: Dejlig dag med Freja pigen og alle de andre blondiner.. Møøss til jer!

.

Hej folkens, jeg har ikke blogget i et stykke tid, da der er sket en masse ting i mit liv her på det sidste. Både godt og dårligt, men egentlig mest dårligt.. Når men any way.. Nu må i lige høre de små slemme ting (;

Altså Min familie og jeg blev påkørt sidste søndag, efter en fantastisk shoppe tur og Joey Moe koncert. Jeg er okay og det er min familie også, heldigvis! Udover det er Mathias ude af mit liv, altså ham fra Kbh/ Husum. Det er både godt og ondt for jeg var rigtig glad for ham, og savner ham til tider, men det gik jo bare ikke og det må jeg bare se i øjene, vi var 2 hvidt forskellige steder i vores liv.. Hvem ved måske om nogen år? Eller når jeg er parat til at flytte hjemmefra. Hmmm.? Jeg tænker utroligt meget over det, men bliver bare nødtil at ligge det fra mig igen, for det er ikke relevant for mit liv ligenu, nu må jeg tænke frem og ikke tilbage!
Jeg går forresten stadig på Holbæk gymnasie (Stenhus) og er ikke kommet ind på Ørestad eller frederiksberg gymnasie endnu.. Men måske skulle man også bare vente indtil man er færdig med gymnasiet med at flytte ind til "storbyen" Hmm.. Jeg er også endelig begyndt at læse en bog, gæt hvilken - Medinas selvbiografi.. Hold kæft hvor den bare god! Måske skulle jeg begynde at læse noget mere?
kan ikke huske hvad der mere er sket i mit liv på det sidste, men kommer nok i tanke om det senere hen og vil minde både jer og mig selv på det, føler mig lidt glemsom fortiden.. Når ja! Jeg er er lige kommet hjem fra min kusines fødselsdag, iih fødselsdage er altid så hyggelige, spiser bare alt for meget kage og boller!
Ps. Jeg ønsker for mig selv at jeg kan begynde min slankekur fra på mandag af!